0400 172 050 Villenkatu 42, 18200, Heinola   |   Avoinna ma-pe 7-17, la suljettu | asiakaspalvelu@rauta-juurikkala.fi

Uudistetun liikkeen avajaiset 25.04 – 27.04.2019!

Rauta-Juurikkalan yli satavuotisessa historiassa kääntyy torstaina 25.04.2019 uusi lehti. Silloin avataan virallisesti uudistunut liikkeemme.

Rauta-Juurikkala on myös saanut uudet omistajat. Miia, Minna, Joona, Niko ja Juuso tarjoavat torstaina klo 10.00 alkaen kakkua ja kahvia. Tule käymään ja katsomaan mitä olemme keksineet myös perjantaille, sekä lauantaille!

Kuukausia jatkunut tavaroiden järjestely, siirtely ja yleisilmeen kohennus alkaa olla jo loppusuoralla. Pahoittelemme tästä asiakkaillemme aiheutunutta haittaa. Muutokset olivat tarpeellisia, sillä nyt teillä sekä meillä kertyy vähemmän askelia ja kuluu vähemmän aikaa etsiä tiettyä tuotetta. Yleisilme on myöskin miellyttävämpi, nykyaikaisempi sekä käytännöllisempi.

Torstaista lauantaihin meillä on hyviä tarjouksia muun muassa varastotapeteista, laminaatista, kylpyhuonekalusteista, maali ja maalaustarvikkeista sekä sähkötyökaluista.

Kysy myyjiltämme lisää! Sinua palvelevat paikan päällä mielellään Miia, Merja, Heidi, Riku, Tomi, Tuomas, Olavi, Mika, Ari sekä työssäoppijamme Erika!

Tässä joitakin tarjouksiamme ja näiden lisäksi kaikki laattamallimme -25% seuraavien kolmen päivän ajan!

Lehtimainoksessamme oli virhe, Biolan pikakompostorin hinta on 449€ ja terassilaudan 28×120 oikea hinta on 1,80€/m. Pahoittelemme virhettä!

Tervetuloa!